8 bedste krydsordsløsere til Android og iOS (2024)

Krydsord er et tidløst ordspil, der spilles over hele verden. Nogle gange kan et krydsord være lidt for svært, i så fald er krydsordsløsningsapplikationer og websteder gavnlige til at finde det specifikke ord i et puslespil.

Disse applikationer er dejlige og endda lærerige. Hvis et puslespil støder dig, vil du finde alle krydsordsløserværktøjer til stor hjælp. Disse apps hjælper dig med at løse dine gåder. Udover at de er sjove at bruge, har de også masser af muligheder for at hjælpe din trætte hjerne med at huske ord. Så det er derfor, vi kompilerer de bedste krydsordsløser-apps til Android og iPhone, iPad, du skal tjekke det ud.

Læs også-Bedste skak-apps til Android og iOS

Disse krydsordsløsningsapplikationer og websteder er gratis at bruge, og de hjælper dig med at løse forvirrende og vanskelige spor i dit krydsord. Ved at løse gåder lærer du nye ord og øver dig i problemløsning. De stimulerer dit sind og får dig til at tænke rigtig meget.

1. Krydsordsløser

8 bedste krydsordsløsere til Android og iOS (1)Med hensyn til funktioner og andre krydsordsløsningsapplikationer er dette den bedste krydsordsløser til Android-enheder. I modsætning til andre applikationer indeholder krydsordsløser også fremmedsprogsord. De tilgængelige fremmedsprog er begrænset til fransk, spansk, italiensk og latin.

Med en bred vifte af synonymer og egennavne gør krydsordsløser det nemmere for dig at løse vanskelige gåder. Krydsord, anagrammer, synonymer, kodeord og kryptiske krydsord er fem forskellige tilstande, hvorigennem du kan løse dine gåder. Bortset fra det, vises de ord, du søger efter, øjeblikkeligt på skærmen, mens du skriver; dette er muligt på grund af den indbyggede lynhurtige søgemaskine.

Download til Android

2. Crossword Clue Solver

8 bedste krydsordsløsere til Android og iOS (2)Som navnet antyder, hjælper det dig med at søge efter ord baseret på en ledetråd eller et mønster. Crossword Clue Solver er en enkel, hurtig og effektiv krydsordsløser. Du skal skrive det ord, du vil søge efter, og vælge bogstavets længde.

Synonymordbog og krydsordssporløser vil give dig alle de mulige resultater for det ord. For at bruge denne app skal din enhed have en internetforbindelse for at holde sig opdateret til nye ord.

Download til Android

3. På tværs af Lite krydsord

8 bedste krydsordsløsere til Android og iOS (3)Hvis du vil have adgang til NY Times-puslespillet til en lavere pris, bør du helt sikkert prøve Across Lite Crosswords. Denne applikation giver dig krydsord online til en lav pris, hvis du er NY Times-abonnent. Der er mange fordele ved at bruge denne app.

For det første kan et Bluetooth-tastatur bruges i stedet for et skærmtastatur. For det andet giver det dig NY Times-puslespil, der anses for at være de sværeste. Udover det kan du ved hjælp af en "Tværtræner" også lære at løse gåder og tilføje denne kvalitet til dine færdigheder.

Download til iOS

4. Krydsordsløser

8 bedste krydsordsløsere til Android og iOS (4)Denne Android-applikation fra LithiumApps er en af de bedste ordfindere til at løse anagram- og ordgåder. Det har en stor samling af Scrabble-ord og krydsord. Lydudtale, Anagram-løser og krydsordsløser er nogle af de fantastiske funktioner, som denne applikation tilbyder.

Der er tre måder at løse krydsord; ved at indtaste prikker (.), der repræsenterer et manglende bogstav, skal du bruge en stjerne

at matche et vilkårligt antal bogstaver eller bruge talgenveje til at løse.

Download til Android

8 bedste krydsordsløsere til Android og iOS (5)5. Dictionary.com

Hvis du finder en app til at finde ordbetydninger, lære nye ord og vigtigst af alt, ordspil, så er Dictionary.com den bedste app for dig. For at bruge krydsordsløser skal du gå til ordspil, og der er du udstyret med krydsords-trivia og daglige krydsord.

I krydsords-trivia kan du også finde alle de historiske oplysninger om, hvem der har opfundet krydsord osv. Denne app forbedrer dine færdigheder og giver dig meget nyttig information til at forbedre dit ordforråd.

Download web

8 bedste krydsordsløsere til Android og iOS (6)6. Ordspil

Hvis du vil have det sjovt med dine venner i din fritid, tilbyder denne hjemmeside mange værktøjer som Krydsord, Scrabble, Ord med venner, Ordspil og værktøjer, Anagrammere, Boggles osv. Ordbog.

I Crosswords får du forskellige kategorier som Crossword Solver, Crossword Clues, Crossword Puzzle Answers og mange flere. Desuden er en krydsordsudfordring på 45 sekunder også tilgængelig for at teste dine krydsordsløsningsevner, hvilket booster dit sind.

Download web

8 bedste krydsordsløsere til Android og iOS (7)7. Crossword Clue Solvers

Med Crossword Clue Solvers' hjælp kan du løse dine krydsord online. Der er to måder at søge efter spor i denne applikation. Du kan enten søge i et kryds og tværs ud fra en ledetråd eller søge ud fra et mønster, der gør det sjovt at bruge.

Med et ligetil layout og avanceret database er det sjovt at løse krydsord. Denne fungerer kun med en internetforbindelse for at opdatere nye ord i deres database i overensstemmelse hermed.

Download til iOS

8 bedste krydsordsløsere til Android og iOS (8)8. Krydsords- og Anagramløseren

Krydsords- og anagramløseren er bedst at bruge, når du sidder fast i et vanskeligt krydsord. Det foreslår mulige ord til dine krydsord og dræber ikke det sjove, fordi du stadig skal tænke over svarene med dit sind. Denne iOS-app giver også adgang til definitioner. Denne app fungerer som både anagramløser og krydsordsløser.

For at finde passende betydning for dine krydsord er UK Advanced Dictionary og WordNet Dictionary kombinationerne af ordbøger, der er tilgængelige for din hjælp, hvilket gør denne app super nyttig.

8 bedste krydsordsløsere til Android og iOS (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 5982

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.