Hoe kan ik bestellen? - Tasty Present (2024)

Bestellen? Zo gaat dat

Bestellen moet zo weinig mogelijk tijd kosten, maar een bestelling moet, zowel voor jou als voor ons, duidelijk zijn. Jij moet immer weten wat je bestelt, hoeveel stuks, hoe jouw chocolade kado er uitziet en wanneer jouw chocolade geschenk geleverd wordt. Wij moeten uiteraard jouw bestelling éénduidig ontvangen. Dat wil zeggen, dat er geen misverstand mag bestaan over dezelfde onderdelen; welk chocolade geschenk heb je besteld, hoeveel stuks, hoe wil je dat het er uit ziet en wanneer wil je het geschenk laten bezorgen.

Via de webshop

De meest voor de hand liggende bestelmethode is dan ook bestellen via de webshop. Hier kan geen misverstand bestaan over wát je bestelt, hoeveel je bestelt, hoe het er uit moet zien, en wanneer je geleverd krijgt. Jij hebt immers deze gegevens zélf op het bestelformulier ingevuld en geaccordeerd. Wij voeren exact uit wat jij hebt besteld, ontworpen of samengevoegd. Op het juiste moment kan je dan jouw bestelling tegemoet zien. Wij versturen alle chocolade verrassingen met DHL en PostNL. Dit houdt in, dat 98 % van de geschenken de dag ná verzending wordt bezorgd op het opgegeven adres. Kortom; wij versturen jouw geschenk één dag voor de gewenste bezorgdatum. 95% Van onze geschenken zijn brievenbusgeschikt. Dat wil zeggen, dat bezorging al kan plaatsvinden voor een relatief gering bedrag.

Wat bestellingen via de webshop betreft, daar hebben we nog een extra voordeel aan gekoppeld. Buiten de normale kwantumkortingen ontvang je bij een grotere webshop bestelling een EXTRA korting. Deze extra korting krijg je over je totale goederenbestelling, zodra je jouw hele bestelling, tot en met de betaling, afhandelt via de webshop. Deze extra korting over alle bestelde chocolade geschenken kan nog eens oplopen tot wel 6% extra bonus korting, uiteraard over alle geschenken, bovenop een eventuele kwantumkorting die al berekend is op de factuur.

Kortingen bij grotere aantallen

Wij zijn gek op chocolade en we begrijpen dat onze klanten naast chocolade, ook gek zijn op kortingen. Onze kortingen zijn gebaseerd op staffels, c.q. op het aantal producten die je afneemt. Onderstaande tabel toont onze staffelkortingen.

Staffel 50 – 2506%
Staffel 251 – 1.0009%
Staffel 1.001 – 2.50012%
Staffel 2.501 – 5.00015%
Staffel 5.000+18%

Heb je een groter aantal te bestellen en je hebt nog onzekerheden over de afwikkeling? Dan mag je ons uiteraard altijd mailen of bellen. Wil je meer weten over kortingen, wil je een speciaal voor jouw organisatie ontwikkeld geschenk laten maken, wil je een wenskaart aan jouw pakket toevoegen of gewoon “zekerheid” inbouwen door het voeren van een persoonlijk gesprek? Wij staan je graag te woord. Via telefoon, een Teams-meeting of via e-mail. Wij nemen graag elke hobbel of onzekerheid in het bestelproces voor je weg, vóórdat je bestelt. Jij moet je immer happy voelen, er een goed gevoel aan overhouden.

Eenvoudig bestellen, eenvoudig je chocoladegeschenk personaliseren

Tijdens je bestelling op de website kom je vanzelf in de editor. Dat kan de teksteditor zijn, hiermee stel je je eigen chocolade boodschap samen voor jouw Chocotelegram®, of een foto-editor, waarin je jouw eigen foto upload, bewerkt en deze hélemaal naar jouw wens op jouw chocolade plaatst. Tijdens het bestelproces kan je jouw foto nog bewerken; bijsnijden, roteren, tekst erin zetten etc. Pas als jij zelf tevreden bent over het resultaat, dan klik je op de bestelknop. Wij printen dan jouw gewenste foto op de chocolade, precies zoals jij het ontwerp hebt opgemaakt.

Een offerte aanvragen is meer dan alleen een prijs opvragen

Wil je liever niet je hele bestelling afhandelen via de website, je wilt nog een speciale vraag stellen, je wilt persoonlijk contact? Geen punt, in de website staat bij ieder product een “offerte aanvraag knop”. Klik hierop, stel je vraag, en binnen enkele werkuren heb jij jouw persoonlijke en vrijblijvende offerte in je mailbus. Of het nu vragen zijn over de personalisatie van jouw chocolade; logo bonbons, foto op chocolade, bedrukte chocolade of mogelijkheden voor een eigen persoonlijk chocolade cadeau, wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Telefonische informatie

Misschien voor generatie X, Y of Z niet meer helemaal meer van deze tijd, maar nog altijd uiterst effectief voor het snel verkrijgen van informatie of om je ervan te overtuigen dat je met een echt bedrijf van vlees en bloed (een mensen-bedrijf) te maken hebt. Waar je nu eenmaal direct mee kunt communiceren, in plaats van met een computer, of een bedrijf waar je met standaardmails wordt afgescheept. Wij zijn mensen, onze klanten zijn mensen. Mensen hebben nu eenmaal vragen en onzekerheden. Wij beantwoorden graag vragen en nemen twijfels weg. Een levertijd, verkrijgbaarheid, prijs; het is allemaal zó gecheckt. Uiteraard mogen al deze vragen, als jij je daarbij lekkerder voelt, ook per mail gesteld worden, wij beantwoorden ze binnen enkele werkuren.

Stel je vragen via chat en krijg meteen antwoord van een van onze collega’s

Via de chat op onze webshop, die live beantwoord wordt tussen 8.30 en 17.00 uur, krijg je live antwoord. Wij helpen je graag met zoeken, prijzen, kortingen of vragen over personalisatie. Zijn we buiten kantooruren niet bereikbaar, laat dan je mail of telefoonadres achter, we nemen meteen de volgende ochtend contact met je op.

Bezoek aan ons bedrijf

Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze ontvangstruimte in Sittard. Heb je prangende vragen, wil je echt zeker weten dat de door jou op te starten actie helemaal goed gaat komen? Denk aan een cadeau voor Dag van de Zorg, of je wilt een groot aantal Sinterklaasletters bezorgen bij alle collega’s, of je plant een chocolade relatiegeschenk voor Kerstmis, waarbij je de geschenken tot op de deurmat bij de ontvangers wilt laten bezorgen? We denk dat je dan heel veel vragen hebt. Je bent dan ook hartelijk welkom in Sittard, om deze vragen te bespreken en jou met een gerust hart weg te laten gaan. Jouw geplande geschenken-actie, die komt dan wel goed. Wij nemen je graag alle werk uit handen. Cadeau kiezen, adressen aanleveren, wenskaart toevoegen, datum kiezen; klaar. De rest doen wij.

Offerte of nog vragen?

Vul onsOFFERTEFORMULIERin, gegarandeerd ontvang je binnen enkele (werk) uren jouw offerte in je mailbus. Wij reageren razendsnel. Heb je nog een vraag? Maak dan gebruik van onsCONTACTFORMULIER.

Tasty Present

Heerlijke chocolade geschenken

Bestel razendsnel jouw gepersonaliseerde chocoladegeschenken. Verstuur vandaag nog jouw eigen tekst ín chocolade, een foto óp chocolade of een letter ván chocolade. Kies, upload je afbeelding of boodschap, bepaal je tekst op de wenskaart en geef het afleveradres door; klaar. Per stuk of in grote aantallen. Doorgaans vandaag besteld, vandaag verzonden.

ChocoGiftbox 9 LogoBlokjes Sint Seizoen

Chocolade bedrukken, Seizoensassortiment

Niet wéér een chocoladeletter geven? Kies dan voor een geschenkdoos met 9 chocolaatjes voorzien van een viertal verschillende sinterklaasdecoraties. Heerlijk om te geven, lekker om te krijgen.

ChocoGiftbox 18 LogoBlokjes Sint Seizoen

Chocolade bedrukken, Seizoensassortiment

Niet wéér een chocoladeletter geven? Kies dan voor een geschenkdoos met 18 chocolaatjes voorzien van een viertal verschillende Sinterklaas-decoraties. Heerlijk om te geven, lekker om te krijgen.

12,62

Op vooraad!

Chocolade Kerstboom Red Velvet (175 gram)

Seizoensassortiment

De Kerstkleur bij uitstek; warm-fluweelrood, oftewel Red Velvet. De meest sfeervolle kerstbedrukking op een chocolade kerstboom, maarliefst 175 gram. Heerlijk om alleen of met meerdere mensen van te genieten. Kerstchocolade in een wel heel bijzondere vorm. Dit kerstgeschenk is bij uitstek geschikt om per brievenbuspost te versturen. Bestel de chocolade kerstboom per stuk, of in grote hoeveelheden. Wij kunnen ze tot op de deurmat bij de ontvanger(s) afleveren.

9,75

Op vooraad!

Chocoladeletters MELK A-Z

Chocoladeletters

Kies de gewenste letter en het formaat. Onze Extra Large letters zijn 200+ gram, Large 175 gram en Medium 80 gram. Je kunt per letter meteen de gewenste hoeveelheid bestellen.

Vanaf3,49

Chocotelegram 14

Chocotelegram

Breng je persoonlijke wens over in chocolade met onze Chocotelegram! Met 14 chocoladeblokjes is het mogelijk een geheel eigen tekst in chocolade samen te stellen. Type eenvoudig jouw tekst door middel van het chocolade-toetsenbord. Klik hiervoor op de knop "personaliseer je chocolade". Voeg emoticons of andere afbeeldingen toe om jouw persoonlijke chocolade telegram ook echt jóuw cadeau te maken. Voor bijna iedere gelegenheid zijn er afbeeldingen beschikbaar. Iets te vieren? Kies dan voor een taart, ballonnen of een champagnefles. Maar ook om bijvoorbeeld iemand een pluim te geven hebben we chocolaatjes, zoals een gekleurd 'goed gedaan' -duimpje. Het Chocotelegram wordt gemaakt van (h)eerlijke duurzaam geproduceerde Cocoa Horizons Belgische chocolade.

11,64

Op vooraad!

Pakket van 50 logoblokjes in Monotray

Chocolade bedrukken

Een chocolade blokje, gemaakt van een laagje witte- en melk-chocolade, voorzien van je bedrijfslogo, tekst of afbeelding.De chocolaatjes worden individueel verpakt in een gouden tray met transparante deksel.Hierdoor ideaal om uit te delen op een beurs of evenement, of om bijvoorbeeld deze te presenteren op de receptiebalie.Door middel van een speciaal print procedé kunnen wij met eetbare kleurstoffen iedere gewenste afbeelding op chocolade printen.

47,00

Op vooraad!

Luxe Kerstbonbons (180 gram)

Seizoensassortiment, Pralines

Sfeervolle geschenkdoos met heerlijke handgemaakte bonbons en aangevuld met 4 pralines met kerstmotief. Jouw eigen bedrijfslogo op de vier hoeken? Dat kan. Informeer naar de mogelijkheden. Onze chocolade is duurzaam geproduceerd, onder Cocoa Horizons certificering.

14,34

Op vooraad!

Sinterklaas Duo (200 gram)

Chocoladeletters, Seizoensassortiment

Is een keuze tussen chocoladeletter en kruidnoten moeilijk? Dan geef je ze toch allebei! Een heerlijke chocoladeletter S melk (80 gram) én een mix van gechocolateerde kruidnoten (120 g), samen in een mooie geschenksleeve.

8,95

Op vooraad!

Meer artikelen

Tips voor smakelijke chocoladegeschenken voor PasenDe webshop met de leukste en lekkerste chocolade cadeaus voor Pasen Voorjaar, lente, Pasen, chocolade. Noem één woord dat niet in dit rijtje thuishoort. Dat is er niet. Chocolade en Pasen; een...meer lezenGepersonaliseerde chocolade kerstboomHé, ik word verrast met Kerstmis Een kerstboom van chocolade om van te watertanden. Stel je voor; je krijgt een pakketje per post rond de kerstdagen. De afzender is je werkgever. Het...meer lezenWelke chocoladeletter wordt er het meest verkocht?En de winnaar is? Welke chocoladeletter er het meest verkocht wordt, dat zal wel duidelijk zijn. Dat is de S. De S wordt namelijk gebruikt door iedereen die het even niet weet,...meer lezen

Alle artikelen

Hoe kan ik bestellen? - Tasty Present (19)

Vragen?

Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Je kunt ons ook een e-mailbericht sturen of maak gebruik van ons contactformulier. Wil je een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van dit formulier.

Hoe kan ik bestellen? - Tasty Present (20)

sales@tastypresent.com+31 (0)46 475 81 07
Hoe kan ik bestellen? - Tasty Present (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 6059

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.