Levering lige til døren med foodora (2024)

Subway er især kendt for deres sandwiches i særklasse, men fastfood-kæden tilbyder også salater, wraps, nachos og mange andre lækkerier. Bestil din mad til afhentning eller levering med foodora Delivery og tag del i den velfortjente hype omkring de lækre sub sandwiches. Lige nu kan du få leveret fra Subway på Østeraagade i Aalborg, Hobrovej i Aalborg SV og Aarhus C, men vi arbejder på at kunne bringe ud i flere byer. Hold øje med siden her.

Subway restauranter:
  • Subway i Aalborg Sv
  • Subway i Aalborg
  • Subway Kolding
Bestil nu

Den berømte Subway sandwich

Måske har du allerede en Subway sandwich favorit? Måske er det første gang, du skal vælge mellem de lækre ting på deres menu? Uanset dit kendskab, så lover vi dig, at du får lyst til at vende tilbage, når du først har smagt de lækre og friske sandwiches. Subway har over 41.000 butikker på verdensplan og har igennem mere end 50 år skabt den perfekte sandwichopskrift. Du kan finde mange lækre varianter, fx den proteinrige Italian BMT, som består af salami, skinke og pepperoni. Er du rigtig grovsulten, skal du gå efter en Footlong sandwich på 30 centimenter. Til den lille sult er en 6 inch sandwich perfekt. Alle sandwiches, undtagen den med tun, varmes til perfektion. De indeholder salat, tomat, agurk, rødløg, grøn peber, havsalt og peber (hvis du ønsker det), og du vælger selv dit friskbagte brød og dressing.

Er du snacksulten, frokostsulten eller aftensmadsulten? Så bestil din mad gennem foodora Delivery og få den bragt til døren.

Historien om Subway

Den første Subway åbnede i 1965 i Bridgeport, Connecticut. Det var den college-studerende Fred DeLuca og atomfysikeren Peter Buck, der gik sammen om at åbne en sandwich-shop med det formål at hjælpe DeLuca økonomisk gennem sine studier med indtjeningen fra forretningen. Konceptet med god kundeservice, høj kvalitet af råvarer og altid at blive ved med at forbedre forretningen holdt i den grad vand. I 1974 begyndte makkerparret at franchise brandet, hvilket startede en eksplosiv global vækst. I dag er Subway den største sandwich-kæde med mere end 41.000 restauranter over hele verden.

Frisklavet Take Away

Det friskbagte brød har en helt særlig betydning hos Subway. Restauranten bager nemlig selv sit brød - helt op til seks gange om dagen. Derfor får du altid serveret sandwiches i frisklavet brød med en fantastisk smag, uanset hvornår på dagen, du bestiller din mad. Det friske brød bidrager samtidigt til, at sandwichen holder sin kvalitet, når du bestiller den som takeaway. Subway er for mange go-to stedet, når der skal en sandwich i maven. Her kan du nemlig vælge det sunde alternativ med groft brød og fedtfattig dressing, eller du kan få en rigtig søndagsbasker til tømmermændene.

Sammensæt dit måltid helt efter egen smag

Hvis du vil prøve noget andet end sandwich, så er der flere lækre alternativer. Du kan bestille lækre wraps med kylling eller steak. Prøv den klassiske Chicken Fajita Wrap eller den spændende Steak & Cheese Wrap. Du kan også vælge mellem et hav af salater, der er friskblandede efter dine smagsløg. Vælg mellem flere forskellige slags kød, vegansk alternativ til kød eller helt uden kød. Salaten består altid af friskskåret icebergsalat, tomat, agurk, grøn peber, rødløg, feta, ristede frø, sprøde majs og sprøde løg. Der er altid valgfri dressing og brød med. Er du i humøret til at snacke sprød kylling, så prøv de super lækre stykker af southern fried chicken. Nachos er ikke nemt at holde varme og sprøde som take away, men hos Subway går man ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor kommer de sprøde nachos i en ovnklar pakke med cheddar-osten ved siden af, så du selv varmer det sammen i ovnen. Du får herved det lækreste resultat – og der medfølger 2 x dip efter dit valg.

Få maden leveret eller hent selv

Står aftenen på mad udefra, så gør dig selv den tjeneste at få det bragt med foodora Delivery. Det betyder, at du kan sidde i ro og mag sidde derhjemme og overveje, hvad du gerne vil stille sulten med fra Subways appetitvækkende menu. Du kan putte i kurven, fjerne og tilføje varer, lige indtil du har taget din endelige beslu*tning. Du kan naturligvis også købe sodavand til din mad - og ikke mindst en dessert i form af de lækre amerikanske cookies i forskellige varianter. Gå ind på foodora.dk og find din nærmeste Subway og se, om vi leverer i dit område.

Bestil Subway hos foodora

Har du også fået lyst til at smage lækker take away fra Subway, så kan du få det lige her hos foodora. Du optjener points til bonusmåltider, hver gang du bestiller mad gennem foodora. Det er blot en af grundene til at lade os stå for aftensmaden noget oftere – og vi vil så gerne.

Levering lige til døren med foodora (2024)

FAQs

Levering lige til døren med foodora? ›

Bestil take away direkte hjem til dig fra tusindvis af restauranter. Oplev en nemmere og mere brugervenlig platform. Vælg din lokale favorit restaurant, tilføj de retter du ønsker til kurven, betal nemt online med mobilbetaling, og få din mad leveret direkte til din dør på minutter!

Kan man få leveret Sunset? ›

SunsetPLUS

Bestil online og få leveret til p-plads. Take away har aldrig været nemmere. Gå på opdagelse i vores store og varierede menukort, som rummer muligheder for alle.

Hvorfor er Hungry blevet til foodora? ›

Ejerne har valgt at droppe satstningen på det danske marked mindre end to år efter opkøbet af det dansk stiftede leveringsselskab Hungry.dk. Forretningen blev herefter kørt videre under Foodora-brandet.

Kan man bestille mad om natten? ›

Du spare både tid og kræfter ved at bestille din mad som levering direkte hjem til dig. Og, dette er uanset om du har travlt med studiet, arbejdet eller du blot ikke har lyst til at gå i køkkenet, kan du bestille mad til udbringning. Om det er morgen, middag, aften eller nat har heller ingen betydning.

Hvem står bag foodora? ›

Foodora blev en del af det danske marked, da dets ejer - den tyske udbringningskæmpe Delivery Hero - i slu*tningen af 2022 købte danske Hungry og omdøbte selskabet. Landechefen Oliver Frost forklarede for et år siden til Finans, at målet var at blive landets største på takeaway. Større end Wolt og Just Eat.

Hvor meget koster SunsetPLUS? ›

Med et Basic-medlemskab af SunsetPLUS får man 30 procent rabat på hele menukortet samt et gratis måltid ved indmeldelse for 49 kroner om måneden.

Er Hungry lukket? ›

Efter tre år i Holland har det Aarhus-baserede selskab Hungry Group lukket alle sine aktiviteter ned i landet. Selskabet havde ellers en plan om at investere et trecifret millionbeløb i markedet, men så vidt nåede det altså aldrig.

Hvad hed foodora før? ›

Hungry.dk blev i efteråret 2021 solgt for 250 millioner kroner til det globale udbringningsselskab Delivery Hero, der året efter ændrede navn til Foodora. Selskabet bringer udover i Danmark også mad ud i Norge, Sverige og Finland.

Hvor meget tjener et foodora bud? ›

Grundlønnen for et bud er ca. 140 kr. i timen.

Hvad hed Just Eat før? ›

Jesper Buch lancerede Just-Eat i august 2001. Han kom på idéen, da han sad i Norge, hvor han havde sin praktikplads, og var sulten. Han vidste simpelthen ikke hvordan han skulle få fat i en pizza, da han jo lige var ankommet til landet, og der opstod idéen til det der den gang hed FoodZoom.

Kan man bestille pizza om natten? ›

Du kan sagtens forudbestille din pizza tidligere på dagen. Du sidder måske og planlægger kl. 8 om morgenen og skal bestille pizza, som skal leveres om natten. Så trykker du blot på den røde "Lukket/Forudbestil"-knap ved den fastfood-restaurant som du ønsker din fastfood levering fra, og afgiver din bestilling.

Hvor længe kan man gå uden at spise mad? ›

Lægernes tommelfingerregel for, hvor længe et velnæret, voksent menneske overlever, hvis vedkommende slet ikke spiser, er 40 døgn.

Kan man få leveret mad fra Mcdonalds? ›

Bestil din mad i McDonald's app'en og vælg selv om du vil have den udleveret ved kassen eller i McDrive. Have den bragt til bordet, eller leveret til afmærket P-plads. Når du gerne vil have din favoritburger fra McDonald's leveret, bringer vi ud i samarbejde med Wolt, Just Eat og Foodora fra udvalgte restauranter.

Er foodora dansk? ›

Få flere ordrer med foodora

Det vil vi også! Det er simpelt, vi er en af danmarks største take away-platforme, og formidler hver dag tusindevis af bestillinger til restauranter.

Hvornår får man løn fra foodora? ›

For foodora riders foregår optjeningsperioden på løn fra d. 16 til d. 15 hver måned, og din løn udbetales den sidste hverdag i måneden. Din løn udbetales automatisk til din NemKonto.

Er foodora bedre end Wolt? ›

Foodora: Bedre pris end Wolt - bedre oplevelse end Just Eat

På papiret hedder er platformsøkonomien også kendt som en såkaldt winner-takes-it-all-market, fordi marginerne er så lave og skalaen er så vigtig. Der er dog plads til flere, i hvert fald to aktører, på de lokale, danske markeder, mener Oliver Frost.

Er Sunset på Just Eat? ›

Med Sunset Boulevard udbringning kan du få alskens typer af delikat mad fra Sunset Boulevards menukort leveret direkte til døren – når det passer dig bedst. Der tilbydes Sunset udbringning i de samme områder, hvor deres mere end 40 forskellige restauranter er beliggende.

Er Sunset sundere end McDonald's? ›

Det viser et tjek af de sundeste valg hos fire store fastfood-leverandører: McDonald's, Burger King, Sunset Boulevard og 7-Eleven. Ser man på mængden af kalorier per 100 gram i sandwiches eller burgere er det tydeligt, at Sunset Boulevard klarer sig bedst.

Hvilket land kommer Sunset fra? ›

Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget. Kæden har hovedkontor i Kolding og er ejet af den danske erhvervsmand Jeppe Droob.

Hvad koster pomfritter på Sunset? ›

Udforsk Lækre Sideorder Priser på Sunsets menu - Fuldfør Din Måltid med Smag!
NavnSingle
Pommes Frites26,00 kr.
BBQ-sauce8,00 kr.
Bearnaise-mayo8,00 kr.
Chipotlemayo8,00 kr.
11 more rows

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 6256

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.