Manchester United Galatasaray maçý Exxen canlý yayýn izle (2024)

Manchester United GalatasarayExxenyayýný reklamsýz!UEFA Þampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçýnda Manchester United ile Galatasaray Old Trafford'da karþý karþýya geliyor.Bu maçý reklamsýz, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke týklayarak Exxen'e abone olmalýsýnýz. Bu link üzerinden üye olarak maçlarý canlý olarak seyredebilirsiniz.Ýþte maçtan son dakika geliþmeleri...

MANCHESTER UNITED GALATASARAY MAÇI CANLI, TIKLA

Mauro Icardi destan yazmaya hazýr

Old Trafford'da Manchester United karþýsýnda þüphesiz Galatasaray'ýn en büyük kozu Mauro Icardi olacak. Hem Sarý-Kýrmýzýlý forma altýndaki performansý hem de Avrupa kupalarýndaki performansý, Arjantinli yýldýzý Ýngiliz devi karþýsýnda tam anlamýyla bir tehdit haline getirmiþ durumda. Ada basýnýna göre Icardi ve Zaha, United'ý bir hayli zorlayacak özelliklere sahip. Galatasaray'ýn son çalýþmasýnda da Okan Buruk'un bu ikiliyi skora daha da yaklaþtýrmak adýna çalýþmalar yaptýðý öðrenildi.

Manchester United Galatasaray maçý ne zaman?

UEFA Þampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta maçýnda Galatasaray, Ýngiltere'nin Manchester United takýmýyla karþýlaþacak. Old Trafford Stadý'nda yapýlacak maç, TSÝ 22.00'de baþlayacak. Müsabaka, Exxen'den yayýmlanacak. Karþýlaþmayý Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak'ýn yardýmcýlýklarýný Branislav Hancko ve Jan Pozor üstlenecek. Müsabakanýn dördüncü hakemi ise Peter Kralovic olacak.

KRAL ORANLAR ÝDDAA.COM'LA CEBÝNDE

Manchester United Galatasaray maçý Exxen canlý yayýn izle (2)

Galatasaray 1 puanda, Manchester United puansýz

Gruptaki ilk maçýnda Danimarka temsilcisi Kopenhag'ý konuk eden sarý-kýrmýzýlý ekip, 2-0 geri düþtüðü mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrýldý. Galatasaray, sýkýntýlý bir süreçten geçen rakibini maðlup ederek ilk galibiyetini almak istiyor. A Grubu'nun ilk haftasýnda Almanya'nýn Bayern Münih takýmýna konuk olan Manchester United ise sahadan 4-3 maðlup ayrýldý.

Eksikler

Galatasaray'da Hakim Ziyech ve Kazýmcan Karataþ maç kadrosunda yer almýyor. Ayrýca UEFA kadrosunda yer almayan Halil Derviþoðlu ile Eyüp Aydýn da bu maçta forma giyemeyecek Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag'la yaþadýðý gerilimin ardýndan kadro dýþý býrakýlan Jadon Sancho'nun yaný sýra sakatlýklarý bulunan Lisandro Martinez, Luke Shaw, Tyrell Malacia ve Aaron Wan-Bissaka, forma giyemeyecek. Bir süredir kadro dýþýnda olan Anthony'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

Muhtemel 11'ler

Manchester United
Onana; Dalot, Varane, Lindelof, Reguilon; Casemiro, Amrabat; Fernandes, Mount, Rashford; Hojlund

Galatasaray
Muslera, Angelino, Abdülkerim, Sanchez, Boey, Torreira, Kerem Demirbay, Zaha, Kerem, Tete, Icardi

Manchester United Galatasaray maçý Exxen canlý yayýn izle (3)

Hedef Ýngiltere'de ilk galibiyet

Þampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta maçýnda Manchester United'a konuk olacak Galatasaray, Ýngiliz takýmlarýna karþý deplasmandaki ilk galibiyetini almak için mücadele edecek. Türkiye'nin uluslararasý arenadaki en baþarýlý futbol takýmý olarak dikkati çeken sarý-kýrmýzýlýlar, Avrupa kupalarýnda 309 kez mücadele etti. Tarihinde UEFA Kupasý ve UEFA Süper Kupa zaferleri bulunan Galatasaray, tüm kulvarlarda 309 müsabakada 111 galibiyet, 83 beraberlik ve 115 maðlubiyet yaþadý. Sarý-kýrmýzýlý ekip, Avrupa kupalarý tarihinde Ýngiliz temsilcileriyle ise 21 kez karþý karþýya geldi. Ýlk olarak 1978-1979 sezonunda West Bromwich Albion ile karþýlaþan Galatasaray, sonrasýnda Manchester United, Chelsea, Leeds United, Arsenal ve Liverpool ile mücadele etti. "Cimbom" söz konusu maçlarda 3 galibiyet, 8 beraberlik alýrken, 10 yenilgi gördü.

Manchester United Galatasaray maçý Exxen canlý yayýn izle (4)

En fazla Manchester United'la rakip oldu

Galatasaray, Ýngiliz takýmlarý arasýnda en fazla maçý, karþýlaþacaðý Manchester United ile yaptý. Ýki takým arasýnda tamamý Þampiyonlar Ligi'nde oynanan 6 mücadelede Galatasaray 1, Manchester United ise 2 kez güldü. Üç müsabaka ise beraberlikle sonuçlandý. Söz konusu rekabette sadece 2 maçta fileleri havalandýran sarý-kýrmýzýlýlar, 4 gol bulabildi. Ýngiliz temsilcisi ise 6 maçýn 3'ünde skor üretip, toplam 8 gol attý. Galatasaray, Ýngiliz rakiplerinden Liverpool ve Chelsea ile dörder, Arsenal ile 3, West Bromwich Albion ve Leeds United ile ikiþer kez karþýlaþtý.

Galatasaray, son 20 resmi maçýnda maðlup olmadý

Sarý-kýrmýzýlý takým, son 20 resmi maçýnda maðlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasýndaki derbide Beþiktaþ karþýsýnda yaþayan sarý-kýrmýzýlý ekip, sonrasýndaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karþý 3-0 hükmen) kazandý. "Cimbom" bu sezon da Trendyol Süper Lig'de 7, UEFA Þampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aþamasýnda 1 olmak üzere çýktýðý 14 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik yaþadý.

Sarý-kýrmýzýlýlarda Ýngiltere'yi tanýyan çok

Galatasaray'da 7 futbolcu daha önce top koþturduðu Ýngiltere'ye dönecek. Bonservisi 2013-2015 arasýnda Manchester United'ta olan ancak fazla forma þansý bulamadýðý için farklý takýmlara kiralanan Wilfried Zaha, eski takýmýna karþý mücadele edecek. Daha önce Ýngiltere'de farklý takýmlarda oynayan Angelino, Hakim Ziyech, Tete, Davinson Sanchez, Tanguy Ndombele, Lucas Torreira da alýþýk olduðu ülkede sahaya çýkacak.

Manchester United sezona iyi baþlamadý

Ýngiliz ekibi, hem UEFA Þampiyonlar Ligi hem de Premier Lig'de sezona kötü bir baþlangýç yaptý. "Devler Ligi"nde yaptýðý tek maçý kaybeden Manchester United, Premier Lig'de ise 7 müsabakada 3 galibiyet, 4 yenilgi yaþadý. Sahasýnda çýktýðý son 2 lig maçýný kaybeden "Kýrmýzýlar" toplamda 10 gol atýp, 15 gol yedi. Manchester United, Premier Lig'de 1989-1990 sezonundan sonra kulüp tarihinin en kötü sezon baþlangýcýný yaptý.

310. Avrupa maçý

UEFA Þampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta maçýnda Ýngiltere temsilcisi Manchester United'a konuk olacak Galatasaray, Avrupa kupalarýnda 310. mücadelesine çýkacak. Sarý-kýrmýzýlý takým, Avrupa kupalarýnda çýktýðý 309 müsabakanýn 111'inden galibiyetle ayrýldý. 115 karþýlaþmada rakiplerine maðlup olan Galatasaray, 83 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladý. Avrupa arenasýnda rakip fileleri 415 kez havalandýran sarý-kýrmýzýlýlar, kalesinde ise 455 gole engel olamadý.

Son 19 Avrupa maçýnda sadece 1 kez kaybetti

Galatasaray, Avrupa kupalarýnda çýktýðý son 19 müsabakada sadece 1 kez yenildi. 2021-2022 sezonunda UEFA Þampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda temsilcisi PSV'ye sahasýnda 2-1 kaybeden sarý-kýrmýzýlý ekip, sonrasýnda 12'si UEFA Avrupa Ligi, 6'sý UEFA Þampiyonlar Ligi elemesi, 1'i de "Devler Ligi" grup karþýlaþmasý olmak üzere toplam 19 maça çýktý. Galatasaray, bu süreçte 10 galibiyet, 8 beraberlik alýrken tek maðlubiyetini 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçýnda Ýspanya temsilcisi Barcelona karþýsýnda yaþadý.

Son dönemde Þampiyonlar Ligi karnesi zayýf

Sarý-kýrmýzýlý ekip, "Devler Ligi"nde mücadele ettiði son 4 gruptan çýkma baþarýsý gösteremedi. Þampiyonlar Ligi'nde çýktýðý son 27 mücadelede 2 galibiyet alabilen Galatasaray, 8 beraberlik ve 17 maðlubiyet yaþadý. "Cimbom" Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda toplam 117 karþýlaþmaya çýktý. Sarý-kýrmýzýlýlar, bunlardan 28'ini kazanýrken, 30 beraberlik ve 59 yenilgi gördü. Galatasaray, Þampiyon Kulüpler Kupasý'nda ise 35 mücadelede 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 15 yenilgi aldý.

Manchester United Galatasaray maçý Exxen canlý yayýn izle (5)

Galatasaray'ýn rakibi ManU'da 7 eksik!

Galatasaray, Þampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçýnda Manchester United ile karþýlaþacak. Ýngiliz ekibi, Galatasaray maçý öncesi sakatlýklarla boðuþuyor. Ligde oynadýðý 7 maçýn 4'ünü kaybeden Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag'ýn koltuðu sallanmaya baþladý. Ýngiliz ekibinde maç öncesinde 7 eksik bulunuyor. Lisandro Martinez, Luke Shaw, Malacia, Wan-Bissaka, Mainoo ve Diallo sakatlýklarý, Sancho ise kadro dýþý olduðu için yok. Galatasaray, bu eksikleri fýrsata çevirmek için Old Trafford'da sahaya çýkacak.

Okan Buruk'un gizli planý! ManU'ya böyle hazýrlandý!

Ýlk hafta Galatasaray, Kopenhag ile 2-2 berabere kalýrken, Manchester United deplasmanda B.Münih'e 4-3 yenilmiþti. Sarý-kýrmýzýlý takým, Old Trafford'da Kýrmýzý Þeytanlar'ý devirip grupta avantajlý konuma gelmek istiyor. Teknik direktör Okan Buruk, Baþakþehir'in baþýnda Þampiyonlar Ligi'nde rakip olduðu Manchester United'a karþý Ýstanbul'da 2-1'lik galibiyet görmüþ, futbolculuðundaysa Ýngiliz devini Þampiyonlar Ligi dýþýna iten G.Saray'ýn kadrosunda yer almýþtý. Buruk, futbolcu olarak 2000'de zirvesine çýktýðý Avrupa'da, teknik direktör olarak destan yazma peþinde. Sarý-kýrmýzýlý teknik heyet dün farklý bir hamle yaparak Ýstanbul'da idman yapýp, Ýngiltere yolculuðuna çýktý. Old Trafford'da son taktik çalýþmasýnýn kameralara yansýmasýný istemeyen Okan Buruk, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çalýþmanýn 15 dakikasýný basýna açarak UEFA þartlarýný da yerine getirdi. Old Trafford Stadý'nda TSÝ 22.00'de baþlayacak karþýlaþma EXXEN'den canlý yayýnlanacak ve Slovak hakem Ývan Kruzliak düdük çalacak. Resmi maçlarda son yenilgisini 30 Nisan tarihinde derbide Beþiktaþ'tan alan sarýkýrmýzýlýlar, seriye ManU'yu de eklemek istiyor. Aslan son 19 maçýn 16'sýný kazanýrken 3 defa sahadan beraberlikle ayrýldý Galatasaray'ýn flaþ transferi Wilfried Zaha bir aydýr özel olarak Manchester United sýnavýna hazýrlanýyor. 3 maçta oyuna sonradan giren ve Ankaragücü karþýlaþmasýna 11'de baþlayan yýldýz futbolcu, attýðý gol ve oynadýðý etkili oyunla yüzde yüz hazýr hale geldiðini gösterdi. Teknik direktör Okan Buruk, Old Trafford'da hücum planlarýný Fildiþili futbolcu üzerine kurdu. Manchester United savunmasýnda doðacak boþluklarý deðerlendirecek Zaha'dan, paslarýyla Ýcardi'yi beslemesi istendi. Galatasaray'ýn dün sabah yapýlan antrenmaný sonrasý Ýngiltere kamp kadrosu da açýklandý. Hakim Ziyech ve Kazýmcan Karataþ yolculukta takýma eþlik etmedi. UEFA kadrosuna bildirilmeyen Eyüp Aydýn ve Halil Derviþoðlu ise zaten bu kulvarda forma þansýna sahip deðiller.

Galatasaray'dan ManU'ya özel prim!

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, UEFA Þampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a konuk olacak. Galibiyet parolasýyla yola çýkan sarý-kýrmýzýlýlarda yönetim kesenin aðzýný açtý. Þampiyonlar Ligi'nde gruptaki ikinci maçýnda bu gece Ýngiliz devi Manchester United'a konuk olacak Galatasaray'da bütün planlar 3 puan üzerine yapýldý. Teknik Direktör Okan Buruk'un karþýlaþmanýn Old Trafford'ta oynanacak olmasýna karþýn oyun planýndan vazgeçmeyeceði ve hücumun ana felsefe olacaðý bildirildi. Zaha - Kerem Aktürkoðlu - Tete ve Icardi'yi ayný anda sahaya sürecek olan Buruk, böylece futbolculara da mesaj verdi. Sarý - kýrmýzýlýlarýn Manchester deplasmanýndan alacaðý zafer de karþýlýksýz kalmayacak. Gruptaki bu kritik maça yönetim de özel prim verecek. Mücadelenin kazanýlmasý halinde oyunculara ve teknik kadroya toplamda 1 milyon euro özel prim verileceði öðrenildi. Galatasaray, Þampiyonlar Ligi'nde gruplardaki her galibiyet için 2.8 milyon euro kazanýyor. Yönetim de bunun bir kýsmýný takýma daðýtýyor.

Okan Buruk'un zafer planý! Daha önce devirmiþti!

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un zafer planý belli oldu. Daha önce Baþakþehir'in teknik direktörü olarak Þampiyonlar Ligi grubunda Manchester United karþýsýnda 2-1'lik galibiyet elde eden baþarýlý çalýþtýrýcý, bu kez de Galatasaray'ýn hocasý olarak Old Trafford'da tarih yazmaya kararlý. Zafer planýný hazýrlayan Buruk, ileri uçta Icardi, Zaha, Kerem ve Tete dörtlüsüyle skor üretmeye çalýþacak. Orta sahanýn merkezinde ise bir sürpriz planý var. Torreira'nýn yanýnda son haftalarýn formda isimlerinden Kaan Ayhan'ýn yer almasý bekleniyor. Kaan'ýn yerinde Kerem Demirbay olma ihtimali de yüksek. Beklerde yine Angelino ve Boey görev yapacak. Stoperde de müthiþ bir çýkýþ yakalayan Davinson Sanchez'in, Abdülkerim'in partneri olacaðý tahmin ediliyor. Kale ise yine Muslera'ya emanet.

Okan Buruk, Manchester United'ý yenerse tarih yazacak!

Galatasaray'daki ilk sezonunda kýrýlmadýk rekor býrakmayan Okan Buruk, Þampiyonlar Ligi'nde grup macerasýna 2-2'lik Kopenhag beraberliðiyle baþlamýþtý. Elemelerde de 6 karþýlaþmaya çýkan tecrübeli hoca, 5 galibiyet ve 1 beraberlik aldý. Futbolcu olarak efsanesi olduðu kulüpte teknik adam olarak da tarih yazmak isteyen 49 yaþýndaki çalýþtýrýcý, bugün ise Manchester United deplasmanýnda bir ilki baþarmak istiyor. Daha önce 'Düþler Tiyatrosu' olarak adlandýrýlan Old Trafford'da 3 kez sahneye çýkan Galatasaray, 2 yenilgi ve 1 beraberlik yaþadý. 4. sýnavda takýmýn baþýnda olacak Okan Buruk, 3 puanla ayrýlýrsa kulüp tarihinde Manchester'da kazanan ilk hoca olacak. Aslan 20 Ekim 1993'teki ilk maçta Reiner Hollmann yönetiminde Ýngiltere'de 3-3 berabere kalmýþtý. Sarý-kýrmýzýlýlar, 7 Aralýk 1994'te Reinhard Saftig'le 4-0, 19 Eylül 2012'de ise Fatih Terim'le 1-0 maðlup olmuþtu. Tecrübeli hoca, teknik adamlýk kariyerinde Baþakþehir'de 17, Galatasaray'da 7 olmak üzere Avrupa kupalarýnda toplam 24 kez mücadele etti. 11 galibiyet, 10 maðlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. 49 yaþýndaki teknik adam, Galatasaray'ýn baþýnda çýktýðý 7 Avrupa maçýnda 5 galibiyet elde ederken, 2 kez de berabere kaldý. Zorlu maçla ilgili konuþan Okan Buruk, sonuna kadar savaþacaklarýný söyledi. Tecrübeli hoca, "Bu seviyede kolay rakip yok. Biz de en güçlü takýmlardan biriyle oynayacaðýz. Kazanmak istiyoruz, Ýngiltere'ye bunun için geldik. Son ana kadar savaþacaðýz. Ýstanbul'a puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz" dedi. Baþakþehir'in baþýnda 2020-2021 sezonunda Þampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Okan Buruk, Manchester United'a iki kez rakip oldu. Ýç sahada kazanan tecrübeli hoca, deplasmanda ise kaybetti. Buruk'lu Baþakþehir o sezon grupta 3 puan almýþtý.

Galatasaray, þeytanýn bacaðýný kýrma peþinde!

G.Saray, UEFA Þampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçýnda bu akþam Ýngiliz ekibi Manchester United ile Old Trafford'da karþý karþýya gelecek. Ýki takým bu maçla birlikte 7. kez rakip olacak. M.United ile Galatasaray bugüne kadar resmi maçlarda 6 kez rakip oldu. Geride kalan mücadelelerde SarýKýrmýzýlýlar 1 kez sahadan galip ayrýlýrken, Ýngiliz ekibi de 2 kez kazandý. 3 karþýlaþma da berabere sona erdi. Aslan'ýn 4 golüne, Manchester 8 golle karþýlýk verdi. Ýki takým son resmi maçýný 20 Kasým 2012'de Ýstanbul'da oynadý ve G.Saray sahadan 1-0 galip ayrýldý. 30 Temmuz 2016 tarihindeki hazýrlýk maçýný ise Manchester United 5-2 kazandý. G.Saray kazanýrsa ilk kez dýþ sahada galip gelecek ve gruptan çýkma þansý da çok artacak. Galatasaray, UEFA Þampiyonlar Ligi gruplarýnda bugüne kadar 117 kez sahaya çýktý. Sarý-Kýrmýzýlýlar, söz konusu müsabakalarýn 28'inden galibiyetle ayrýlýrken, 59 kez de kaybetti. 30 maç ise berabere sona erdi. Galatasaray, attýðý 114 gole karþýn, kalesini 199 gole kapatamadý. Galatasaray, Þampiyonlar Ligi gruplarýnda son galibiyetini 2018-2019 sezonunda D Grubu ilk maçýnda Lokomotiv Moskova'yý Ýstanbul'da 3-1'lik skorla yenerek elde etti. Sarý-Kýrmýzýlýlar, bu maçýn ardýndan oynadýðý 12 grup müsabakasýnda 8 maðlubiyet, 4 beraberlik aldý. G.Saray, Avrupa kupalarýnda oynadýðý 12'si Avrupa Ligi, 6'sý Þampiyonlar Ligi elemeleri, 1'i de Þampiyonlar Ligi grup maçý olmak üzere toplam 19 karþýlaþmada sadece 1 kez maðlup oldu. Sarý-Kýrmýzýlýlar, 28 Temmuz 2021 tarihinde UEFA Þampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda ekibi PSV'ye Ýstanbul'da 2-1'lik skorla kaybettikten sonra oynadýðý 19 maçta 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 1 maðlubiyet elde etti. G.Saray geçen sezon Beþiktaþ deplasmanýndaki yenilginin ardýndan çýktýðý 20 resmi karþýlaþmada da hiç kaybetmedi. 17 galibiyet ve 3 beraberlik var. Okan Buruk, Baþakþehir'de 17, Galatasaray'da da 7 olmak üzere Avrupa kupalarýnda toplam 24 kez mücadele etti. Buruk'un takýmlarý, 11 galibiyet, 10 maðlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. 49 yaþýndaki teknik adam, Galatasaray'ýn baþýnda çýktýðý 7 Avrupa maçýnda 5 galibiyet elde ederken, 2 kez de berabere kaldý. Buruk yönetiminde Baþakþehir, ManU'ya karþý deplasmanda 4-1 kaybedip, Ýstanbul'da 2-1 kazandý. M.United United, Premier Lig'de geride kalan 7 haftada 3 galibiyet, 4 maðlubiyet alarak 9 puanla 10. sýrada bulunuyor. Kýrmýzý Þeytanlar, bu mücadelelerde 7 gol sevinci yaþarken, kalesinde de 11 gol gördü. Erik ten Hag'ýn öðrencileri bu performansýyla lige en kötü baþlangýcýný yaptý.

Manchester United Galatasaray maçý Exxen canlý yayýn izle (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 5991

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.