Galatasaray Manchester United maçý Exxen canlý yayýn izle (2024)

ExxenGalatasaray Manchester United izle!UEFA Þampiyonlar Ligi A Grubu beþinci maçýnda Galatasaray ile Manchester United Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta karþý karþýya geliyor.Bu maçý reklamsýz, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke týklayarak Exxen'e abone olmalýsýnýz. Bu link üzerinden üye olarak maçlarý canlý olarak seyredebilirsiniz.Ýþte maçtan son dakika geliþmeleri...

GALATASARAY MANCHESTER UNITEDMAÇI CANLI, TIKLA


Galatasaray Manchester United maçý TV8,5'ta mý?

UEFA Þampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçýnda Galatasaray, sahasýnda Manchester United ile karþý karþýya gelecek. RAMS Park'ta yapýlacak maç, saat 20.45'te baþlayacak. Karþýlaþma EXXEN'den yayýnlanacak. Müsabakada Ýspanyol hakem Jose Maria Sanchez düdük çalacak. Sanchez'in yardýmcýlýklarýný ayný ülkeden Raul Cabanero ile Inigo Prieto üstlenecek. Maçýn dördüncü hakemi ise Guillermo Cuadra olacak.

DAHA YÜKSEK ORANLARLA ÝDDAA.COM'DA OYNA!

Galatasaray - Manchester United maçý öncesi form durumu

A Grubu'nda çýktýðý 4 maçta birer galibiyet ve beraberlik alan, 2 kez de yenilen sarý-kýrmýzýlý takým, 4 puan topladý. Galatasaray, Almanya temsilcisi Bayern Münih'in yenilgisiz lider olduðu grupta averajla Danimarka'nýn Kopenhag takýmýnýn ardýndan 3. sýrada bulunuyor. Manchester United ise aldýðý 1 galibiyetle 3 puan elde etti ve 5. haftaya son sýrada girdi. Galatasaray, Ýngiliz temsilcisi ile deplasmanda yaptýðý maçý 3-2 kazanmýþtý.

GALATASARAY – MANCHESTER UNÝTED MAÇI CANLI ÝZLEMEK ÝÇÝN TIKLAYINIZ

Muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi.

Manchester United: Onana, Dalot, Lindelöf, Maguire, Shaw, Amrabat, McTominay, Garnacho, Bruno Fernandes, Antony, Hojlund.

Galatasaray Manchester United maçý Exxen canlý yayýn izle (3)

Galatasaray Manchester United maçý Exxen canlý yayýn izle (4)

GALATASARAY AVRUPA'YI GARANTÝLEYEBÝLÝR

Sarý-kýrmýzýlý ekip, bu karþýlaþmayý kazanmasý durumunda Avrupa'da yoluna devam etmeyi garantileyecek. Galatasaray, taraftarý önünde Manchhester United'ý maðlup etmesi halinde puanýný 7'ye çýkaracak ve son hafta öncesinde rakibiyle 4 puan fark yakalayacak. "Cimbom" son hafta sonuçlarýna göre en kötü ihtimalde UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

SANCHEZ FORMA GÝYEMEYECEK

Galatasaray'da savunmanýn önemli oyuncularýndan Davinson Sanchez, bu karþýlaþmada forma giyemeyecek. Trendyol Süper Lig'in 13. haftasýnda yapýlan Corendon Alanyaspor müsabakasýnda sakatlanan ve sol üst arka adalesinde 2. derece zorlanma tespit edilen Kolombiyalý stoper, takýmdaki yerini alamayacak. Galatarasay'da hafif sakatlýðý bulunan ve Alanyaspor maçýnda riske edilmeyen Abdülkerim Bardakcý'nýn ise bu maçta oynamasý bekleniyor.

MANU'DA KRÝTÝK EKSÝKLER

Manchester United, Ýstanbul'da 7 oyuncusundan yararlanamayacak. Ýngiliz temsilcisinde, kart cezalýsý Marcus Rashford'un yaný sýra sakatlýklarý bulunan Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro da Galatasaray'a karþý mücadele edemeyecek. Sakatlýðý bulunan Rasmus Hojlund'un ise oynayabilecek duruma geldiði bildirildi.

GOL AYAKLARI ICARDI VE ZAHA

Sarý-kýrmýzýlý takýmda skoru deðiþtirmeye en yakýn oyuncular Mauro Icardi ile Wilfried Zaha olacak. 2023 takvim yýlýnda 35 kez fileleri havalandýrarak takýmýnýn baþarýlarýnda baþrolü oynayan Icardi, RAMS Park'ta da takýmýnýn en önemli gol ayaðý olacak. Ýngiltere'deki ilk maçta da fileleri havalandýran Arjantinli yýldýz, bu sezon Süper Lig'de 13, UEFA Þampiyonlar Ligi'nde ise 5 gol kaydetti. Galatasaray'ýn son 3 Süper Lig maçýnda 4 kez fileleri havalandýran Zaha ise resmi müsabakalarda toplam 6 gole ulaþtý. Ýngiltere'de uzun süre forma giyen Zaha, Manchester United'a rakip olduðu son beþ resmi maçta 4 kez fileleri havalandýrma baþarýsý gösterdi. Fildiþi Sahilli yýldýz, Old Trafford Stadý'nda yapýlan ilk maçta da gol sevinci yaþayarak takýmýnýn galibiyetine katký verdi.

MANCHESTER'I ZORLU ATMOSFER BEKLÝYOR

Galatarasay-Manchester United müsabakasýný 50 binin üzerinde taraftarýn izleyeceði bildirildi. Bu sezon iç saha maçlarýnda 40 bin seyircinin altýna düþmeyen sarý-kýrmýzýlýlarýn, kritik Manchester United müsabakasýnda da en önemli kozlarýndan biri taraftarý olacak.

Galatasaray Manchester United maçý Exxen canlý yayýn izle (5)

UEFA'dan karar: "Maç oynanabilir"

UEFA Yetkilileri, olaðanüstü yaðýþ nedeniyle Rams Park'ýn zeminini inceledi. Dev karþýlaþma öncesi zeminin son durumuna bakan görevliler, nihai kararýný verdi. UEFA, Ýstanbul'daki yoðun yaðýþ sonrasý Galatasaray - Manchester United maçýnýn oynanmasýna þu an için engel bir durum olmadýðýný iletti. Galatasaraylý yetkililer, sezon baþýnda yenilenen zeminin drenajýnýn çok iyi olduðunu, zeminde su birikmelerinin yaþanmayacaðýný ve su tahliyesinin þu ana kadar sorunsuz olduðunu belirttiler.

Mauro Icardi, Manchester'ý bekliyor

Galatasaray, bugün (çarþamba) Manchester United karþýsýnda kazanýp, Bayern Münih'in de Kopenhag'ý maðlup etmesine odaklandý. Gruptan çýkmak için oynanacak kritik mücadele öncesinde teknik direktör Okan Buruk, oyuncularýna Bayern Münih maçýný örnek gösterdi ve bu iki karþýlaþmadaki futbolu istediðini iletti. Sarý-kýrmýzýlý takýmýn hücum hattýnda Wilfried Zaha - Hakim Ziyech (Mertens)- Kerem Aktürkoðlu üçlüsü ve en uçta da Mauro Icardi ile sahada olmasý bekleniyor. Bayern Münih ile oynanan ilk maçta aðlarý sarsan ancak ikinci müsabakada fýrsatlarý kaçýran Icardi, Alanya müsabakasýndaki golü ile kendine gelirken Ýngiliz ekibine de iyice bilendi. Manchester United ile deplasmanda oynanan ilk maçta penaltý kaçýran ancak daha sonra fileleri havalandýran Icardi, bu kez taraftarý önünde Ýngiliz ekibine gol atmak istiyor.

Galatasaray'da eskiye dönüþ!

Galatasaray'da önemli Manchester United karþýlaþmasý öncesinde tek eksik bulunuyor. Alanyaspor karþýlaþmasýna sakatlanan Davinson Sanchez, Ýngiliz ekibine karþý forma giyemeyecek. Savunmada geçen sezon olduðu gibi sakatlýðý geçen Abdülkerim Bardakcý ile Victor Nelsson görev yapacak. Okan Buruk, Manchester United maçý öncesi basýn toplantýsýnda Sanchez'in en az 3 hafta sahalardan uzak kalacaðýný söyledi. Ayrýca Okan Buruk, Manchester United karþýsýnda sol bekte Kazýmcan Karataþ'ýn yerine Angelino'ya þans verecek.

Galatasaray'ý bekleyen dev gelir!

Galatasaray bugün (çarþamba) UEFA Þampiyonlar Ligi'nde son yýllarýn en önemli maçlarýndan birine dünya devi Manchester United karþýsýnda çýkacak. A Grubu'nda 4 puan ve averajla 3. sýrada bulunan sarý-kýrmýzýlýlar, Old Trafford'da 3-2 yendiði rakibini bugün de devirmesi durumunda son maçlar öncesi gruptan çýkma yolunda hem önemli bir adým atacak hem de yoluna en kötü senaryoda UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmeyi garantileyecek. Saat 23.00'te ise yine 4 puanlý Kopenhag deplasmanda Bayern Münih'e konuk olacak. Galatasaray'ýn bugün Manchester United ve son hafta Kopenhag ile yapacaðý maçlar hem son 16'ya kalma hem de kulübün ciddi bir gelir elde etmesi açýsýndan da kritik. Sarý-kýrmýzýlýlar, ayak bastý, market ve katsayý gelirlerinden 25 milyon Euro almayý gruba adým attýðýnda hak kazandý. Gruptaki 1 beraberlik ve 1 galibiyet ile de 3.7 milyon Euro performans geliri garantilendi. 2'de 2 yapýlmasý durumunda 5.6 milyon Euro daha alma þansýný yakalayacak. Ýkinci olup adýný son 16 takým arasýna yazdýrmanýn ödülü olan 9.6 milyon Euro da eklendiðinde grup performansý Galatasaray'a 18 milyon 930 bin Euro (yaklaþýk 600 milyon TL) daha kazandýrmýþ olacak. Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez transferlerini Þampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldýktan sonra gerçekleþtiren sarý kýrmýzýlýlarda, gruptaki performans geliri ve son 16'dan elde edilecek para devre arasýnda sol bek ve 6 numara transferlerinde yönetimin elini rahatlatmasý bekleniyor.

Galatasaray'da Kerem yine 10 numaraya!

Galatasaray, sahasýnda Manchester United'ý aðýrlamaya hazýrlanýrken, sarý-kýrmýzýlý ekipte de kadroda kimlerin olacaðý ya da hangi rolde sahaya çýkacaklarý merak konusu. Özellikle son dönemde yeni pozisyonunda eleþtirilen Kerem Aktürkoðlu'nun durumu da netlik kazandý. Ligdeki Alanyaspor mücadelesinde dinlendirilen ve ikinci yarýda oyuna giren genç yýldýz, United sýnavýný yine boþ geçmemek için elinden geleni yapmaya hazýr. Galatasaray'ýn hocasý Okan Buruk, Kerem'le özel olarak bitiricilik üzerine çalýþtýklarýný ve öðrencisinden patlama beklediðini Alanya galibiyetinin ardýndan dile getirmiþti.

Ýþte Okan Buruk'un Manchester'ý imha planý!

Galatasaray'da tüm gözler bugün (çarþamba) oynanacak Manchester United maçýna çevrilmiþ durumda. Sarý-kýrmýzýlý takýmýn Teknik Direktörü Okan Buruk'un da bu maç için imha planýný hazýrladýðý öðrenildi. Baþarýlý çalýþtýrýcýnýn Ýngiltere'deki Manchester United ve Rams Park'taki Bayern Münih maçýnda olduðu gibi bu maça da maçýna da yoðun bir presle baþlayacaðý öðrenildi. Buruk'un yapýlacak presle Manchester United'ýn savunmadaki zaaflarýndan faydalanmak istediði ve bu zaaflarý Mauro Icardi ile cezalandýrmayý düþündüðü öðrenildi. Taraftarlarýn oluþturacaðý atmosferle rakibi baský altýna almayý planlayan Buruk'un yarý sahada kapýlacak toplarda hýzlý ataklar geliþtirerek pozisyonlara girilmesini istediði öðrenildi. Öte yandan 4 maçlýk suskunluðunu Alanyaspor maçýnda bozan Icardi'nin de Manchester maçýný iple çektiði ve taraftarlarýna gol sevinci yaþatmak istediði ifade edildi.

Aslantepe Manchester maçýnda kapalý giþe!

Þampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ý konuk edecek olan Galatasaray'da taraftarlar, tüm biletleri tüketti. Kapalý giþe oynanacak olan mücadelede CimBom'un en önemli kozlarýndan biri tribünde bulunan yaklaþýk 50 binin üzerindeki taraftarý olacak. Dýþ basýnda Sarý-Kýrmýzýlýlar ile ilgili özetle þu ifadeler yer aldý: "Galatasaray taraftarlarýnýn, 30 yýl önce United'ý selamlayan ses duvarýný 52.600 kapasiteli RAMS Park'ta taklit edebileceklerine þüphe yok. Bu deplasman, Avrupa futbolunun en zorlu görevlerinden biri. ManU 30 yýl sonra, Türk takýmýyla bir baþka ölüm kalým mücadelesi için 'cehenneme' dönecek."

Angelino'nun kaderi için kritik maç!

Galatasaray, Þampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta karþýlaþmasýnda sahasýnda Manchester United'ý konuk edecek. Sarý-kýrmýzýlýlarýn teknik direktörü Okan Buruk, Alanyaspor maçýnda dinlendirdiði Angelino'ya Manchester United ile oynanacak kritik maçta 11'de forma verecek. Angelino, 3 maç daha oynamasý halinde 20 maçlýk satýn alma opsiyonu devreye girecek. Galatasaray'da yönetim, Leipzig ile 20 maçlýk limiti kaldýrma görüþmeleri yaparken oyuncunun Manchester United maçýndaki performansý da Galatasaray'ýn yol haritasýnda belirleyici olacak.

Galatasaray'dan Manchester maçýnda koreografi!

Galatasaray Kulübü, Þampiyonlar Ligi'nde oynanacak Manchester United maçý öncesi önemli bir açýklama yaptý. Sarý-kýrmýzýlýlar, Manchester United maçýnda koreografi düzenleneceðini açýkladý ve taraftarýna çaðrýda bulundu. Galatasaray'ýn açýklamasý þu þekilde: "BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI! MANCHESTER UNITED MAÇI ÖNCESÝ YAPACAÐIMIZ GÖRSEL ÞOVU KAÇIRMAMAK VE GÖRSEL BÜTÜNLÜÐÜN SAÐLANMASI AMACIYLA TRÝBÜNDEKÝ YERÝNÝZÝ ERKENDEN ALMANIZI RÝCA EDERÝZ. BU AKÞAM ALÝ SAMÝ YEN SPOR KOMPLEKSÝ'NDE GÖRÜÞMEK ÜZERE!"

Galatasaray'ýn gençleri, MANU'yu devirdi!

UEFA Gençlik Ligi A Grubu 5. hafta maçýnda Galatasaray, Manchester United ile karþý karþýya geldi. Recep Tayyip Erdoðan Stadyumu'nda maçý Galatasaray, 1-0'lýk skorla kazandý. Karþýlaþmada Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 11. dakikada Baran Demiroðlu attý. Bu sonucun ardýndan Galatasaray, 6 puana yükseldi. Manchester United, 4 puanda kaldý. Galatasaray, grubun son haftasýnda Kopenhag deplasmanýna gidecek. Manchester United, sahasýnda Bayern Münih'i aðýrlayacak.

Galatasaray Manchester United maçý Exxen canlý yayýn izle (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 5987

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.