Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçý Exxen canlý yayýn izle (2024)

Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçý exxen spor izle!UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçýnda Union Saint Gilloise ile Fenerbahçe Anderlecht Stadyumu'nda karþý karþýya geliyor.Bu maçý reklamsýz, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke týklayarak Exxen'e abone olmalýsýnýz. Bu link üzerinden üye olarak maçlarý canlý olarak seyredebilirsiniz.Ýþte maçtan son dakika geliþmeleri...

UNION SG FENERBAHÇE MAÇI CANLI TIKLA!

Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçý Exxen canlý yayýn izle (1)

UNION SAINT GILLOISE FENERBAHÇEMAÇI CANLI, TIKLA

Fenerbahçe, ülke puaný için kritik bir rol üstlendi

Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise ile oynayacaðý maçlar UEFA ülke puanýmýz açýsýndan büyük önem taþýyor. 37 bin 600 puanla 9. sýrada yer alan Türkiye'nin en yakýn takipçileri, 35 bin 800 puanlý Ýskoçya ve 35 bin 300 puanlý Çekya. Sezonu 10. basamakta bitiren ülkenin 2024-25 sezonu þampiyonu, bir sonraki sezon Þampiyonlar Ligi'ne direkt katýlacak. Ýskoçya'nýn Avrupa'da devam eden tek takýmý (Rangers) kalýrken, Çekya'nýn 3 temsilcisi birden bulunuyor (Sparta Prag, Slavia Prag, Viktoria Plzen). Fenerbahçe'nin Belçika ekibine karþý olumsuz bir sonuç almasý durumunda, Türkiye'nin sýralamadaki yeri tehlikeye girmiþ olacak.

Fenerbahçeli oyunculardan Belçika'da zafer sözü

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Union Saint-Gilloise'a konuk olacak Fenerbahçe'de yýldýz oyuncular maç öncesi galibiyet sözü verdi. Grubunu lider bitirip son 16'ya direkt kalan sarý-lacivertlilerde tek hedef sahadan zaferle ayrýlarak rövanþ öncesinde çeyrek finalin kapýsýný ardýna kadar aralamak.Sarý-lacivertlilerde teknik direktör Ýsmail Kartal da oyuncularýna son idman öncesinde seslendi ve "Taraftarýmýz, camiamýz ve en önemlisi kendimiz için kazanmalýyýz. Bunu baþaracak kaliteye sahipsiniz. Biz deðil onlar bize önlem alacak. Kendi oyunumuzu oynayacaðýz ve kazanacaðýz" dedi. Tüm oyuncular da hocalarýna zafer sözü verdi.

Michy Batshuayi'nin ailesi maça akýn edecek

Fenerbahçe Kulübü'nün Union Saint-Gilloise maçý için futbolculara daðýttýðý tüm biletleri Michy Batshuayi aldý. Belçikalý futbolcunun, ülkesinde oynanacak karþýlaþmaya, ailesi ve yakýn arkadaþlarýný davet ettiði öðrenildi. 21 bin 500 kiþilik Lotto Park Stadý'nda oynanacak karþýlaþmayý Batshuayi'nin 50 civarýnda yakýný tribünden izleyecek. Michy Batshuayi maç öncesi düzenlenen basýn toplantýsýnda, "Benim açýmdan büyük mutluluk burada olmak. Ailem yarýn maçta olacak. Böyle bir ambiyansta maç oynamak benim için büyük bir keyif olacak. Benim büyüdüðüm yer burasý. Beni izleyenlerin önünde iyi bir performans ortaya koymak istiyorum. Hocamýzla iyi anlaþýyorum. Bana fazlasýyla güveniyor. Elbette her oyuncu gibi ben de oynamak istiyorum. Oynayarak da gol atmak istiyorum. Hocamýz beni ne zaman kullanmasý gerektiðini iyi biliyor. Netice itibariyle patron o." ifadelerini kullanmýþtý.so

Union Saint-Gilloise'da stoper krizi

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'yi konuk edecek Union Saint Gilloise, karþýlaþma öncesi savunma hattýnda ciddi bir sorun yaþýyor. Üç stoper ile oynayan Belçika ekibinde stoperler Kevin Mac Allister ve Fedde Leysen'in sakatlýklarý sebebiyle kadroda yer alamayacak olmasý, teknik direktör Blessin'i zor duruma düþürdü. Kevin Mac Allister, 28 Þubat'ta Club Brugge ile oynanan kupa maçýnýn 20. dakikasýnda dizinden sakatlanarak oyundan çýkarýldý. Leysen ise uzun bir süredir omzundan yaþadýðý sakatlýk sebebiyle sahaya çýkamýyor. Ross Sykes, Christian Burgess ve Koki Machida üçlüsüyle maça çýkacak olan Blessin'in yedek kulübesinde herhangi bir stoper oyuncusu kalmayacak. Öte yandan as stoperlerden Christian Burgess ve takýmýn yýldýz oyuncusu Muhammed Amoura'nýn da sarý kart sýnýrýnda olmasý, Belçika ekibinde endiþe yarattý.

Belçika'dan Batshuayi yorumu: "Alýþýlmadýk bir oyuncu"

UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe karþýlaþmasý öncesi Belçika'dan Michy Batshuayi ile ilgili açýklama geldi. Michy Batshuayi'nin, Belçika U21 Milli Takýmý'ndan teknik direktörü Johan Walem ve Standard Liege'den takým arkadaþý Paul-Jose M'Poku, 30 yaþýndaki futbolcuyla ilgili UEFA'ya konuþtu. Johan Walem, Belçikalý futbolcu için, "Michy özel bir oyuncu. Tahmin edilemez, patlayýcý, çok iyi hareket ediyor. Standard Liege'de zor bir ortamda kendini kanýtlamýþtý. Rakamlarý iyi bence ama daha da verimli olabilir" dedi. M'Poku ise Standard Liege'de Batshuayi ile birlikte oynadýklarý dönemde golcü futbolcuyla sýk sýk ayný odada uyuduklarýný söyledi. M'Poku, "Michy her zaman pozitif ve sakin. Ayný zamanda hýrslý biri" dedi. M'Poku, Batshuayi'nin futbolculuk özellikleri için, "Michy alýþýlmadýk bir oyuncu. Her iki ayaðýyla da güçlü. Ayný zamanda sahaya eðlence de katýyor. Sanki parkta oynuyormuþ gibi eðlenmek istiyor. Verimlilik onun oyununun bir parçasý. Gol atabilir, bu onun içinde var" sözlerini sarf etti. Fenerbahçe'de bu sezon 32 maçta sahaya çýkan Batshuayi, 18 gol attý ve 3 asist yaptý.

FENERBAHÇE KONFERANS LÝGÝ MAÇI HANGÝ KANALDA?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçýnda Belçika'nýn Union Saint-Gilloise takýmý ile deplasmanda karþýlaþacak. RSC Anderlecht Stadý'nda (Lotto Park) oynanacak müsabaka TSÝ 23.00'de baþlayacak. Mücadele Exxen'de yayýnlanacak.

UNION SG FENERBAHÇE MAÇI HAKEMLERÝ

Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Joao Pinheiro yöneteceði karþýlaþmada Pinheiro'nun yardýmcýlýklarýný Bruno Jesus ve Luciano Maia yapacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde H Grubu'nu lider tamamlayarak direkt son 16 turuna katýlmaya hak kazanan sarý-lacivertliler, ilk maçýnda avantajlý bir skor arayacak. Müsabakanýn rövanþý, 14 Mart Perþembe günü Ülker Stadý'nda oynanacak.

Fenerbahçe, Avrupa'da 267. kez sahne alacak

Union Saint-Gilloise takýmýna konuk olacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarýndaki 267. maçýna çýkacak. Sarý-lacivertli takým, Avrupa kupalarýnda oynadýðý 266 müsabakada 105 galibiyet alýrken, 106 yenilgi ve 55 beraberlik yaþadý. Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda rakip fileleri 360 kez havalandýrýrken, kalesinde ise 380 gol gördü.

MUHTEMEL 11'LER

Union SG: Moris, Sykes, Burgess, Machida, Terho, Rasmussen, Sadiki, Puertas, Montes, Eckert, Amoura.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel, Çaðlar, Djiku, Ferdi, Ýsmail Yüksek, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Dzeko.
Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçý Exxen canlý yayýn izle (3)

Fenerbahçe'de 3 eksik

Fenerbahçe, zorlu deplasmanda 3 oyuncusunu sakatlýk nedeniyle oynatamayacak. Sarý-lacivertli takýmda sakatlýklarý bulunan Ýrfan Can Kahveci, Joshua King ve Becao Union Saint-Gilloise karþýsýnda forma giyemeyecek. Bu isimlerin yaný sýra Ýsmail Kartal, UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da yararlanamayacak.

UEFA kadrosu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosu þu þekilde: Dominik Livakovic, Ýrfan Can Eðribayat, Furkan Akyüz, Çaðlar Söyüncü, Alexander Djiku, Leonardo Bonucci, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, Ýsmail Yüksek, Ferdi Kadýoðlu, Mert Hakan Yandaþ, Ryan Kent, Joshua King, Ýrfan Can Kahveci, Miha Zajc, Rade Krunic, Fred, Sebastian Szymanski, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Bright Osayi-Samuel, Michy Batshuayi.

Son maçýný farklý kazandý

Fenerbahçe, lider bitirdiði H Grubu'nda oynadýðý son karþýlaþmasýndan farklý galibiyetle ayrýldý. Grubunda oynadýðý ilk üç karþýlaþmayý kazanarak liderlik koltuðuna oturan Fenerbahçe, Ludogorets ve Nordsjaelland maðlubiyetlerinin ardýndan son maçýna yine liderlik için çýkmýþtý. Söz konusu karþýlaþmada Kadýköy'de Spartak Trnava'yý aðýrlayan sarý-lacivertliler, sahadan 4-0 galip ayrýlarak direkt son 16 turuna kalmýþtý.

Konferans Ligi'nde 15. sýnav

Sarý-lacivertli ekip, Avrupa futbolunun 3 numaralý organizasyonunda yarýn 15. maçýný oynayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde daha önce yaptýðý 14 maçta 10 galibiyet ve 4 yenilgi yaþadý. Söz konusu müsabakalarda 38 gol atan Fenerbahçe, kalesindeki 19 gole engel olamadý.

Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçý Exxen canlý yayýn izle (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 5989

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.